Ak Parti'nin Ödemiş Adayı Münir Bezmez
Ödemiş'te mevcut Belediye Başkanı A. Mahmut Badem'in aday olmaması üzerine aday adaylığı için başvuran 4 isimden biri olan Mimar Münir Bezmez Ödemiş'in Belediye Başkan Adayı olarak resmen açıklandı.
İzmir' de gerçekleşen törende Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan tarafından bugün belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.
Ödemiş'te Doğruyol Partisi'nden girdiği seçimde kazanarak 1994- 1999 yılları arasında genç  belediye başkanı olarak görev yapan Mimar Münir Bezmez, 2019 yerel seçimlerde Ak Parti'den  belediye başkan adayı seçildi.

Belediye başkanlığı döneminin ardından Ödemiş’te yaşamını sürdürmeye devam eden Bezmez, önceki başkanlık görev süresinin bitim tarihi olan 1999 yılından bu yana Ödemiş'te mimarlık yapmakta. Geçmişte uzun yıllar Ödemiş Mimarlar Odası Başkanlığı görevini de eşzamanlı olarak yürüten Bezmez, geçtiğimiz 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti Ödemiş Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı görevini yerine getirmişti.

Editör: Haber Merkezi