Öfke, kırgınlık, suçluluk, bağımlılık, üzüntü, intikam duygusu, hayatında negatif olan ne varsa hemen şimdi elinde bir çöp torbası hayal et ve hepsini koy içine... Ağzını sıkıca bağla ve sisteme şöyle söyle "Bu torbanın içindeki tüm negatif enerjilerin pozitif enerjiye dönüşmesine niyet ediyor ve buna tüm yüreğimle izin veriyorum". Elinde tuttuğun o poşetin beyaz bir ışık ile kaplandığını gör. İşte bu kadar basit. Çünkü yaşamdaki her şey enerji, düşünceyse sistemdeki en büyük ve kuvvetli enerji. Buna duyguların tamamen negatiften pozitife dönüşene kadar devam et. Süresi, sayısı önemli değil. Önemli olan senin yaşamını güzelleştirmeye niyet etmiş olman. Öfke karaciğerine, böbreğine zarar, kırgınlık akciğerine, suçluluk anüsüne, bağımlılık bağırsaklarına. Oluşturduğun her olumsuz duygu aslında yine sana zarar. Dışarıda bir sorumlu yok bunu artık iyice anla. Tamam bir anda değişmeyebilir her şey ama ya değişirse? Bunu denemeye değmez mi? 
BUGÜN KENDİNİZİ ŞIMARTIN
Bugün kendiniz için (ruhunuz için) bir şeyler yapın. Mesela güzel  bir çay demleyin, öğle yemeği ikram edin, bir saç tokası alın, güzel bir koku sıkın. En azından aynanın karşısına geçin ve "seni seviyorum" deyin. Ne yaparsanız yapın mutlaka onun için olduğunu belirtin. 
Adınızı söyleyerek ya da sadece özünü hissederek cümlenizi söyleyebilirsiniz ( bu şekilde her zaman ki sıradan ve zorunlu davranışlarınız yerine sadece kendinizi özel kılmış olursunuz).
- (Ayşen) seni seviyorum bu yüzden bir bardak çay demledim.
- (sadece özünü hissederek) bu hafta çok yoruldun gel sana bir öğle yemeği ikram edeyim.
- Sana geçen hafta özen göstermedim özür dilerim bu saç tokasını senin için aldım.
- O raporu tam zamanında ve çok güzel hazırladın teşekkür ederim.
Kulağınıza komik mi geldi? Bunu  ve benzerlerini defalarca karşınızdaki kişi/kişiler için yapıyorsun değil mi?  O zaman da içinizde aynı komik hissiyat oluşuyor mu? Oysa siz mutlu değilseniz kimseyi mutlu edemezsiniz. Siz kendinizi takdir etmezseniz kimseden takdir bekleyemezsiniz. Siz kendinizi değerli bulmazsanız kimse sizi değerli bulmaz. Çünkü sistemde sizden açığa çıkan size geri döner ve aslolan sadece SİZsiniz. Bunun bencillikle, kendini beğenmişlikle hiçbir alakası yok. Mutluluğu dışarıda aramaktan içinizi özünüzü hatırlamıyorsunuz. Başkalarına kıymet vermekten özünüzün muhteşeliğini görmüyorsunuz. Başkalarını sevmekten kendinizi sevmeye zamanınız kalmıyor (!) Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını bekleyerek ömrünüz geçiyor. Oysa tek gerçek SİZsiniz. Hadi bu günden başlayarak kendinizi ödüllendirin her şeyden önemlisi lütfen kendinizi SEVİN.
Not: 27.06.2014 11:10'da Yeniay Yengeç burcunda doğuyor bilginize.
Sevgi ve huzurla...
Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız. 
Telefon: 0.534. 628 72 27
Facebook: 8/9 Kişisel Gelişim Merkezi – Ayşen Akbulut