HABER: DİLEK AYVALI
Edinilen bilgilere göre şüpheli M.M. ve E.E.’nin Paşa Mahallesi Boduroğlu Sokak üzerinde park halinde bulunan Ford Transit marka kamyoneti çaldığı iddia edildi.
Şüpheli M.M. ve E.E.’nin çaldıkları bu kamyonetle Ekinhisarı Caddesi üzerindeki zeytinlik alanda Mustafa Şakir Bunuğ’ait 21 adet küçükbaş hayvanı çaldıkları iddia edildi.

Çalınan kamyonet daha Bayındır Yusuflu Köyü girişinde zeytinlik alanda terkedilmiş olarak bulundu. Bayındır Jandarma ekiplerinin durumu Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmeleri üzerine Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler hem olay yeri çevresi hem de aracın bulunduğu Bayındır ilçesindeki kameraları mercek altına alarak tek tek incelediğinde, her iki olayı gerçekleştiren şüphelilerin Tire Toki Mahallesinde ikamet eden M.M. ve E.E. olduğunu tespit ettiler.


Tire İlçe Jandarma ekipleri ile ortak çalışma yapan ekipler şüphelilerden M.M.’yi Toki mahallesinde yakalarken, E.E. isimli şüpheliyi ise aramaya devam ediyor.


Yakalanan zanlının aynı zamanda 7 farklı suçtan arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan şüpheli M.M. tutuklanarak Ödemiş Cezaevine gönderildi. Şüpheli E.E.’yi yakalamak için ise çalışmalar devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi