Haber: Dilek Ayvalı

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son zamanlarda uyuşturucu imalatı yapanlara yönelik yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Bizzat İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge’nin yönettiği operasyonda ele geçirilen hintkenevirleri ise büyüklükleri ile görenleri şaşkına çevirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bir süredir yaptıkları araştırmada şüpheli İ.M. (38)‘nin Adnan Menderes Mahallesi Kazan Tepe mevkiinde bulunan tarlasında hintkeneviri yetiştirdiği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler şüpheli İ.M.’nin bahçesine yaptıkları operasyonda dikili vaziyette, boyları 1 ila 5 metre arasında değişen 47 kök hintkeneviri ele geçirdi.

Bahçe evinde yapılan aramada da 220 gram esrar maddesi ile 1 adet ruhsatsız tüfek ile bu tüfeğe ait 4 adet fişeğe de el koyan polis ekipleri şüphelinin Tire ilçe merkezindeki ikametinde yaptıkları aramada ise 1 adet hassas tartım terazisi ile bir adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

Şüpheli İ.M. ise hintkeneviri ekili tarlada yakalanarak gözaltına alınarak ele geçirilen suç unsurları ile birlikte emniyete intikal ettirildi.

Editör: Haber Merkezi