Haber: Dilek Ayvalı

Tire’de hareket halinde olan bir otomobil yoldaki köpeğe çarptı. Olay yerinden uzaklaşan otomobil geri döndüğünde tartışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde 4 Eylül Mahallesi Samim Üzer Caddesinde meydana geldi. Kimlikleri henüz bilinmeyen iki vatandaş cadde üzerinde köpeği dolaştırıyordu. Bu sırada İstasyon Caddesi istikametine doğru hareket halinde olan bir otomobil aniden yola fırlayan köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek ciddi şekilde yaralanırken otomobil yola devam etti. 

Yolda yaralı halde yatan köpeğin sahipleri büyük bir üzüntü yaşarken ağlayarak çevredekilerden yardım istedi.

Sürücü olay yerine geldi

Köpeğe çarpıp kaçan sürücü bir süre sonra otomobilinin düşen plakasını almak için tekrar olay yerine geldi, bunun üzerine köpekleri acı içinde yerde yaran biri kadın diğeri erkek vatandaş ile otomobil sürücüsü arasında arbede çıktı. Bir anda yumrukların havada uçuştuğu olayda durum hemen polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafları güçlükle sakinleştirken yaralı köpek tedavi için veterinere götürüldü. Olay sonrası birbilerinden şikayetçi olan taraflar ifade için emniyete intikal ettirildi. 

Editör: Haber Merkezi