Mehmet Kireli’nin kullandığı otomobil kontrolü kaybedip iki araca çarptı. Feci kazada deve güreşlerinde zaman zaman cazgırlık yaptığı öğrenilen deve tutkunu 43 yaşındaki 1 çocuk babası Mehmet Kireli hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan S.B. (31) ise ağır yaralandı.
Kontrolü kaybetti
İddiaya göre feci kaza şöyle meydana geldi. 35 YFE 22 plakalı Mehmet Kireli’nin kullandığı ve içinde arkadaşları S. B. , M.P. , A. ve M.M. ile A.Y.’nin bulunduğu özel otomobil Söke Bağarası’nda düzenlenen deve güreşlerinin ardından Tire’ye dönmek için yola çıktı. Araç Belevi viyadüğüne geldiğinde bir anda kontrolünü kaybedip, önce Selçuk istikametine doğru gitmekte olan 09 YH 371 plakalı H.D. (50) yönetimindeki otomobile ardından da şerit değiştirip, E.K. (23) yönetimindeki 06 GR B33 plakalı özel araçla kafa kafaya çarpıştı.
1 kişi ağır yaralı diğerlerinin hayati tehlikesi yok
Kazadan sonra tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar toplam 6 yaralıyı Tire, Selçuk ve Torbalı Devlet Hastanelerine taşıdı. Mehmet Kireli götürüldüğü Selçuk Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Arkadaşı S.B. ağır yaralı olarak Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu
Yaşanan kazanın ardından Jandarma trafik ekipleri hemen olay yerinde güvenlik önlemi aldılar. Bir süre çift taraflı olarak trafiğe kapatılan yolda, Pazar günü ve kalabalık olmasından dolayı kısa sürede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Daha sonra jandarma kontrolünde trafik açılarak, tek şeritten kontrollü olarak araç geçişine izin verildi.

Editör: Haber Merkezi