Haber: Dilek Ayvalı

Edinilen bilgilere göre, Tire’de faaliyet gösteren bir inşaat firmasında meydana gelen olayda çalıştığı işyerinden farklı tarihlerde malzeme çaldığı iddia edilen şüpheli İ.T., işyeri sahibinin malzemelerin eksildiğini fark etmesi üzerine Tire polisinin yaptığı başarılı çalışma sonucu yakayı ele verdi.

İşyeri sahibi geçtiğimiz günlerde şantiyedeki malzemelerin eksildiğini fark edince durumdan şüphelenerek malzemelerin sayımını yaptırdı. Yapılan sayım sonucu yaklaşık 80 bin lira değerindeki malzemelerin eksik olduğunu fark eden işyeri sahibi İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaatta bulundu. İşyeri sahibinin müracaatı üzerine, Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler harekete geçti. 20 gün boyunca şantiye çevresinde bulunan ve şantiyeye çıkan tüm sokak ve caddelerdeki çok sayıdaki kamere kaydını inceleyen Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, ilçe dışından geldiği tespit edilen bir hurdacıyı tespit ederek soruşturmayı bu yönde derinleştirdi.

POLİSİN TİTİZ ÇALIŞMASI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI 

Gerçek ise polisin bu hummalı ve özverili çalışması sonucu gün yüzüne çıkmış oldu. İşyeri çalışanlarından İ.T.’nin farklı tarihlerde yaklaşık 80 bin lira değerindeki malzemeyi çalarak hurdacıya sattığı anlaşılırken şüpheli İ.T. Asayiş Büro Ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: Haber Merkezi