HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele (KOM) grup amirliği ekipleri yaptıkları istihbarı çalışmalar sonucunda Türkmen Mahallesinde bulunan bir ikamette uyuşturucu madde satışının yapıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendirerek, belirtilen adresi takibe almaları sonucunda adreste ikamet eden şüpheli N.D (46)’nin bahçesinde bir şahıs ile aralarında alışveriş yapıldığının anlaşılmasının üzerine uzaklaştıktan sonra şüpheli O.A. (33) şahıs durdurularak üzerinden 4 gr. esrar maddesi ele geçirildi.


Daha sonra aynı adrese arama yapmak üzere gelen polis aynı adreste N.D.(36) ile bir şahsın ayrıldığı, şüphelinin polisi görmesi üzerine 8 gr. esrar maddesini yere attığı tespit edildi.


Şüpheli N.D.’nin evinde yapılan aramalar sonucunda 767 gr. Hint Keneviri tohumu, 333 gr esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ve suçtan elde edilen gelir olarak 2 bin 520 TL ele geçirildiği öğrenildi.


Polis ayrıca aynı adreste K.D (27) İsimli şahsın bulunduğu ve 2 gr sarılı esrar maddesi içtiğini tespit etti.


Şüpheli O.A., N.D. ve K.D. Kullanmak için Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan, N.D. ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi