HABER: DİLEK AYVALI
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gasp edildiğini beyan eden bir şahsın müracaat etmesi üzerine ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; şüpheli M.B.(31) yaklaşık bir ay önce şüpheli Ç.A.(45)’dan 500 TL. borç para aldığını ve Ç.A.’nın daha sonra ihtiyacı olması nedeniyle parayı istemesi üzerine, bu parayı bir arkadaşı vasıtasıyla ödediğini,

5 Haziran 2018’de M.B. isimli şahıs Meşrutiyet Mahallesinde iken yanına yaklaşan bir araç içerisinde K.M.(25), U.Ş.(28), Ç.A.(45) isimli şahısların olduğu, araçtan K.M.’nin inerek yanına gelip borçla ilgili tehdit ettiğini,

7 Haziran 2018 günü de M.B.’nin Kuvvetli Mahallesindeki ikametine şüpheli O.S.(30), U.Ş.(28) ve Ç.A.(45)’nın bir araç ile gelerek şüpheli U.Ş.’nin araç içerisinde bulunan av tüfeğini alarak M.B.’nin cebindeki 40 TL. parayı ve cep telefonunu alarak borcunu da akşama kadar ödemesini isteyerek oradan uzaklaştıkları iddia edildi.

Ekiplerin yaptığı detaylı çalışmalar üzerine şüphelilerden K.M., Ç.A., U.Ş. ve O.S. gözaltına alınarak araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 1 adet otomotik av tüfeği, 35 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, M.B.’ye ait cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheli K.M., Ç.A., U.Ş., ve O.S. ‘ye Yağma (Gasp), Tehdit ve Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçlarından haklarında işlem yapıldı. Şüpheli K.M. Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılırken, şüpheli Ç.A. ve U.Ş. çıkarıldıkları mahkemede Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli O.S.’nin Kamu Malına Zarar Verme, Görevi Yaptırmamak için Direnme ve Hakaret suçlarından arandığı tespit edilerek yakalaması yapılarak cezaevine teslim edildi.

Editör: Haber Merkezi