Ödemiş ilçesine bağlı merkez Atatürk Mahallesi`nde yaşayan, Beydağ nüfusuna kayıtlı Osman Bayraktar isimli şahıs, şiddetli geçimsizlik yaşadığı için boşandığı eski eşi Beydağ nüfusuna kayıtlı  Abide Demirli`yi (69) Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan kendi evlerinde silahla vurdu.

Olay bugün saat 10:30 sularında meydana geldi.

ESKİ EŞE 5 KURŞUN

Edinilen bilgilere göre Osman Bayraktar (73) tartışma yaşadığı eşi Abide Demirli`yi silahla evlerinin yakınındaki inşaata yaşanan bir tartışma nedeniyle  5 el ateş ederek yaraladı. üç çocuk annesi Abide Demirli kanlar içinde yere yığılırken, Osman Bayraktar ise Olay sonrası emniyet yetkililerine teslim olarak  ifadesi alınmak üzere Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube`ye getirildi.

Edinilen bilgilere göre Abide ve Osman Bayraktar çifti bir süredir ayrı yaşıyorlardı. Evlerinin arasında iki bina bulunan çiftin tartışmalarının kesin nedeni tam olarak bilinmezken, tartışmanın mal paylaşımı konusunda yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ödemiş Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Abide Demirli ise yaralı olarak kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi`nde yapılan tüm müdahalelere  rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine intikal eden Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi olay yerinde 5 boş mermi kovanı tespit ederken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi