HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Komiser Yardımcısı Sultan Ersöz Toplum Destekli Polis Mehmet Kabakoz Yeniköy Mahallesi Şehit Cengiz Topel Birleştirilmiş sınıflı İlköğretim okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Komiser yardımcısı Sultan Ersöz ve Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Kabakoz ile birlikte Mevlit kandili olması dolasıyla Yeniköy Mahallesi Şehit Cengiz Topel Birleştirilmiş sınıflı İlköğretim okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Emniyet görevlilerini karşısında gören çocuklar mutlu olurken, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve Komiser yardımcısı Sultan Ersöz, Polis memuru Mehmet Kabakoz öğrencilere Kandil simidi ve çeşitli hediyeler dağıttılar.

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Mevlit Kandili olması dolasıyla bugün Polis arkadaşlarımız Mehmet Kabakoz ve Komiser Yardımcımız Sultan Ersöz ile birlikte Yeniköy Mahallesi Şehit Cengiz Topel Birleştirilmiş sınıflı İlköğretim okuluna ziyaret gerçekleştirdik. Bunun için çok mutluyuz. Çocuklarımıza hem Kandil simidi hem de çeşitli hediyelerle mutlu etmeye çalıştık. Onların yüzlerindeki gülümseme bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Daha Sonra Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi Sınıf öğretmeni Ebru Akar'a da sınıfa takması için saat hediye etti.

Editör: Haber Merkezi