Haber: Nazif HARUPÇU

 

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ile Ödemiş Belediyesi arasında başlatılan işbirliği çerçevesinde çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda vatandaşların dinlenmek ve gezinmek üzere tercih ettikleri park ve bahçelerde önce uyarı levhaları asıldı ve ardından da sivil ekipler vatandaşları bilgilendirerek park ve bahçelere bundan böyle motor ve bisikletle girmenin yasak olduğu hatırlatılıyor.

 

Vatandaşların özellikle Çamlık Parkı başta olmak üzere, Salıpazarı ve Perşembe pazarlarında bulunan çay bahçelerinin bulunduğu alanlarda bazı motosiklet sürücülerinin çok hızlı şekilde gezinti yapmalarından kaynaklanan sıkıntıları olduğu yönündeki şikâyetleri dikkate alınarak gelen talepler doğrultusunda sivil polisler çalışma başlattı.

 

Polisler, bu konuda toplumun yoğun olarak akşam saatlerinde park ve bahçelere dinlenmek amacıyla geldiği ve bisikletlerle birlikte motosikletlerin sürat yaparak burada oturan vatandaşları rahatsız ettikleri ve tehlikeli şekilde kullandıkları motosikletlerle tehlike altında oldukları yönündeki şikâyetleri dikkate alınarak uygulama başlattıkları belirtildi.

Editör: Haber Merkezi