HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi bildiride şu ifadelere yer verdi, “İlçe genelinde, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Stratejik öneme sahip bölgeler ile vatandaşlarımızın Kurban Bayramı öncesi yoğun olarak bulundukları yerlerde(toplu taşıma araçları, duraklar, otogar, tren garı, meydanlar, pazar yerleri, park ve bahçeler vb.) genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanarak, huzur ve güven içerisinde Kurban Bayramı geçirilmesi amacıyla Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli olan tüm tedbirler alınmıştır.

Bu Kapsamda Ekiplerimizce belirlenen noktalar ile ilçemizin giriş ve çıkışlarında,  şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde uygulamalarımız arttırılarak devam edecek, yankesicilik ve hırsızlık gibi olaylara karşın vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde görevlendirilen yaya devriyelerimizle emniyet tedbirlerimiz alınacaktır.

“Hayvan Pazarındaki satıcılara sahte para ve hırsızlık uyarısı”

Arife gününden itibaren camilerimizde ve mezarlıklarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimiz tarafından sık sık kontrol edilecektir.

İlçemizde kurulmuş olan Kurban Pazarında satış yapan tüm esnafa Kurban Bayramı süresince Pazar içerisinde görevlendirilecek olan devriye personelimiz tarafından hayvan hırsızlığı ve özellikle sahte para konusunda sürekli uyarı ve ikazlarda bulunulacak ve dikkatli olmaları istenilecektir.

Bayram süresince ve her daim, trafik kazalarının önlenerek can ve mal kayıplarının yaşanmaması için aşırı hız yapılmaması, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takılması, araç kullanırken cep telefonu kullanılmaması ve özellikle motosikletli sürücülerin koruyucu gözlük ve koruyucu başlık kullanmaları gerekmektedir. Bu nedenle görevli personelimizce, sürücülerimize kalıcı davranış değişikliği ile trafik bilinci ve farkındalığının arttırılmasına yönelik olarak eğitici ve bilgilendirici uyarılarda bulunulacaktır.

Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur ve sükûn içerisinde geçirebilmeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve personeli kendilerine ihtiyaç duyulan her yerde fedakârca görev yapacaktır. 

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürümüz Fatih Kiremitçi ’nin bayram mesajı;

Huzur ve güven içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, sevinçlerin arttığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel sergilendiği, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.”

Editör: Haber Merkezi