HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle, “ Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sorumluluk bölgesi alanlarında kamu kurum ve kuruluşları, stratejik öneme sahip olan bölgeler ile özellikle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı öncesi ve süresince yoğun olarak bulunabilecekleri pazarlar, toplu taşıma araçları, duraklar, otogar, tren garı, meydanlar, park ve bahçeler vb. yerlerde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanarak, Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde yaşanması amacıyla gerekli tedbirlerin alındığını açıkladı.

Bu kapsamda Ödemiş İlçe Müdürlüğü ekiplerince belirlenen noktalarda şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde uygulamaların arttırılarak devam edeceği, yankesicilik ve hırsızlık gibi olaylara karşı vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabileceği yerlerde, yaya devriye görevlileri tarafından emniyet tedbirleri alınacağı.

Arife Günü camiler ve mezarlıklarda da önemler alınacak

Bayram sevincini sevdikleri ile paylaşmak için seyahat edecek olan vatandaşlarımızın bu sevinçlerinin üzüntü ve kedere dönüşmemesi için gerekli her türlü trafik tedbirlerinin alınacağı. Alınan bu tedbirlerin tam anlamıyla fayda sağlaması ancak sürücülerimizin trafik kurallarına riayet etmeleri ile mümkün olacaktır. Ayrıca Arife gününden itibaren camilerimiz ve mezarlıklar herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla ekiplerimizce sık sık kontrol edilecektir.

“Personellerimiz ihtiyaç duyulan her yerde fedakârca görev yapacaktır”

Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur ve sükûn içerisinde geçirebilmeleri için İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri ve personeli kendilerine ihtiyaç duyulan her yerde fedakârca görev yapacaktır. 

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ’nin Bayram mesajı

Bayram için gerekli tedbirlerin alındığını açıklayan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi Ramazan Bayramı Dolasıyla kutlama Mesajı yayınladı. Kiremitçi Mesajında, “ Huzur ve güven içerisinde, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, sevinçlerin arttığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel sergilendiği, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

Editör: Haber Merkezi