Ödemiș'te Tedaş yanındaki eski otoparka bıraktığı otomobilini pazartesi gece bıraktığı yerde bulamadı.
Ödemiș Cumhuriyet Mahallesi Kurtuluș Caddesi'nde üzerinde bulunan Tedaș eski otoparkına 35 D 1955 plakalı Serçe marka krem renkli otomobilini ilçe dıșındaki ișleri nedeniyle bıraktı.
Pazartesi günü gece 12.00 sıralarında otomobilini almaya giden, Musa Aysakar otoparkta aracını bulamayınca bir süre çevreye bakınarak otomobilini aradığı ve bulamayınca Ödemiș İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne aracının çalınmaș olma ihtimaline karșı bulunması için şikayette bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan, Musa Aysakar  "Pazar günü aracımı Tedaş eski otoparkına bıraktım. Ödemiş dışında işlerim vardı ve evime yakın olduğu için buraya park ettim. Pazartesi gecesi ihtiyaç olunca aracımı almaya gittiğimde yerinde bulamadım. Bir süre sağa, sola bakındım. Bulamayınca Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü "155 Polis İmdat"ı aradım, ekipler geldi. Bilgi verdim. Ardından Șehit Polis Ayhan Uzun Polis Merkezi'ne giderek bulunması için şikayette bulundum. Görenlerin insaniyet namına bu numaraya  0506 109 46 21 ve hemen polise haber vermelerini rica ediyorum."dedi.
Editör: Haber Merkezi