Haber: Semih DURSUN


Yeni Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, ilk ziyaretini odalara ayırdığını belirterek, oda başkanlarının yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini de bu ziyaretlerde dinleyeceğini söyledi.

Oda başkanları ile emniyet müdürü arasında geçen sohbetin önemli bir kısmını, trafikte yaşanan sıkıntılar oluşturdu. Karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyarette Kiraz Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap, “Kiraz’daki çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Çalışmalarımızla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. Yıllardır araba parkı konusunda sıkıntılı olan Köprü Başı yolunda her zaman araç ve motosikletlerin parkı olmasına da izin verilmeyecek. Buradan geçen vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve güveni için ekiplerimiz 24 saat görevlerinde olacaklar. Vatandaşlarımız 155‘i arayarak her zaman sıkıntılarını dile getirebilirler” dedi. 

Azap, “KİRAZ, ŞİRİN VE GÜZEL BİR İLÇE”

S.S. 27 No’lu Küçük Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Konya ve Şoförler Odası Başkanı Selim Özdeveci de ilçedeki yeni trafik uygulamalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu konuda desteğe her zaman hazır olduklarını ve yeni İlçe Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap’ın yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Azap, Kiraz’ın şirin ve güzel bir ilçe olduğunu belirterek, “Burada yaşayan herkes birbiri ile eş, dost ve ahbap. Yani herkes birbirini tanıyor. Herkes birbiri ile akraba. Böyle olması da bizim işimizin hafiflemesine neden oluyor. Kiraz gibi şirin bir yerde olmaktan biz de memnuniyet duyuyoruz. Gelen ziyaretçilerimize de bizden bir beklentileri olup olmadığını soruyor, var olan beklentilerini karşılamak için bilgi edinmiş oluyoruz” dedi

Editör: Haber Merkezi