Haber: Dilek Ayvalı

Edinilen bilgilere göre Tire’nin Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden yaşlı çift 1 günlüğüne evden ayrıldı. Ev sahibi çift evden ayrıldıktan bir gün sonra tekrar eve döndüklerinde büyük bir şok yaşadı.

Eve girdiklerinde evde bulunan ziynet eşyalarının yerinde olmadığını fark eden çift hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis ekipleri eve gelerek gerekli incelemeleri yaptı ve 2 adet altın zincir, 1 adet altın bilezik, 2 adet biri altın diğeri elmas küpe, 1 adet erkek saati ve 1 adet altın yüzüğün çalınmış olduğunu tespit etti.

Hemen harekete geçen Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler yaklaşık 48 saat boyunca yaptıkları çalışmalar sonucu çevrede bulunan tüm kamera kayıtlarını tek tek inceledi ve olayı gerçekleştiren şüphelinin H.Ç. (27) olduğunu tespit etti.

Polis şüpheli H.Ç.’yi düzenledikleri operasyonlar ilçe merkezinde bir sokakta yakaladı. Şüpheli H.Ç. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. H.Ç. çalmış olduğu ziynet eşyalarının bir kısmı üzerinden çıktı ancak bir kısmını da sattığı öğrenildi. Polis çalınan eşyaları satılmış olduğu yerlerden bularak sahibine teslim etti.

Şüpheli H.Ç.’nin adli işlemlerinin tamamlandığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi