Geçtiğimiz gün Tire Asri Mezarlığı mevkinde, tabancayla vurularak öldürülen Doğukan Bayram'ın cinayetiyle ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü, olay yerinde yaptığı incelemeler ve alınan ifadeler ışığında katil zanlısı H.A. ve ona yardımcı olduğu tespit edilen A.K. isimli şahıslara ulaştı. Zanlılardan A.K. bugün emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra Tire Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme sonrası da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
ÇEMBER DARALIYOR
Tire'yi sarsan cinayetin bir numaralı şüphelisi H.A. isimli şahıs ise hala daha firari. Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre H.A. için aramaları yoğunlaştıran güvenlik güçleri, çemberi iyice daralttılar ve kısa süre içinde H.A. isimli zanlıyı da yakalamaları bekleniyor. 
SEVENLERİ ACIYA BOĞULDU
Henüz 18 yaşında, talihsiz bir şekilde cinayete kurban giden Doğukan Bayram, çevresinde oldukça sevilen bir genç olduğu görülüyor. Olayı duyan arkadaşları ve yakınları yasa boğulurken, birçok arkadaşı Doğukan için sosyal medya hesaplarından mesaj ve fotoğraflar paylaştılar. 

Editör: Haber Merkezi