Hamamköy Mahallesinde 6 ayrı suçtan araması olan ve 4 yıldır kaçan şüpheli jandarmayı karşısında görünce kaçmaya başladı. Bir süredir fiziki takibe aldıkları şüphelinin kahvede tespit edilmesi üzerine kaçtığı öğrenilirken jandarma ekipleri tarafından kovalamaca başladı.

Ovakent Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta hırsızlık olmak üzere ormanlık alandan fayda sağlamak gibi 6 ayrı suçtan dört yıldır aranan H.Y.'nin Hamamköy Mahallesi'nde olduğunu belirledi. Kaçan şüphelinin çiftçilik yaparak geçimini sağladığı ve 5 çocuk babası olduğu öğrenilen H.Y (40)  saklanmak için girdiği bir evin odunluğunda tezek çuvalları arasında yakalanarak gözaltına alındı.

Ovakent jandarma ekiplerinin yapmış oldukları titiz bir çalışma sonucunda yakaladıkları H.Y (40) in,  4 yıldır kaçtığı ve 6 ayrı suçtan araması olduğu ve suçlarının zaman aşımına uğrayarak düşmesini beklediği ve bu yüzden kaçtığı ifade ettiği öğrenildi.

4 yıldan bu yana kaçarak saklanan (H.Y) 40 nin çevresindeki yakınlarına ise” Beni yakalayacak adam daha Dünya’ya gelmedi ”dediği öğrenildi.

Şüpheli (H.Y)’nin Ovakent Jandarma komutanlığına götürülerek buradaki ifade işlemlerinin ardından Ödemiş Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

HABER SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

 

Editör: Haber Merkezi