HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bayındır ilçesinde bir genç göğsünden vurulmuş olarak bulundu.  

Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce öldürülen Akgündüz’ün geçtiğimiz aylarda Bayındır’da roketatar ile saldırıda bulunan ve daha sonra yol kesme ile gündeme gelen teröristler tarafından mı öldürüldüğü konuşuluyor.

Bayındır da işçi olarak çalışan Akgündüz, Pazartesi günü gece saat 20:00 sularında Yangın Kulesi Mevkiinde bulunan arı kovanlarına bakmak için gitti.

Kendisinden haber alınmayan Akgündüz' ü aramaya çıkan ailesi göğsünden vurulmuş şekilde üzeri otlarla örtülmüş olarak buldular.

Olay yerine gelen Bayındır Jandarma Ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Akgündüz'ün av tüfeği ve motosikleti kayıp olduğu belirtildi.

Göğsünden vurulan Akgündüz'ün cesedi otopsiye gönderildi.

Olay yerinde bulunan uzun namlulu mermisi, yorgan, tüp, yiyeceklerin olması dağda uzun süredir kaçak olarak yaşayan kişi kişilerin olduğunu ve bu kişilerin Mustafa Akgündüz’ü vurarak öldürdüğü iddia ediliyor.

Bayındır halkı endişeli

Olay yerinde ki yaşam belirtileri sebebiyle, 23 yaşındaki Mustafa Akgündüz’ün bundan bir ay önce roket atar ile saldırıda bulunan ve daha önce yol kesen teröristler tarafından mı öldürülmüş olabileceği konuşuluyor.


Editör: Haber Merkezi