HABER:FARUK ÇARK
Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik timleri dün saat 19.00 sıralarında Kayaköy Mahallesi’nden İlkkurşun Mahallesi yönüne seyir halinde olan ve durumundan şüphelenilen 45 ZD 1257 plakalı otomobilde 275 gram esrar maddesi ele geçirdiler.

İlkkurşun Mahallesi tahliye yoldan, anayola çıkarak, kaçmaya çalışan ve otomobildeki şahısların jandarmayı görünce tedirgin ve  şüpheli hareketlerini gören, Ödemiş İlçe  Jandarma Komutanlığı Trafik timleri aracı durdurdu. Otomobil içinde ön koltukta yolcu konumunda olan, E.Z'nin koltuk altına poşet attığının görülmesi üzerine arama yapılan ve koltuk altındaki poşet  içinde 275 gram uyuşturucu kubar esrar olduğunu tespit edildi.

Şüpheli şahsında söylemesi ve kendi isteğiyle teslim etmesi üzerine Araç şoförü A.Y., ile yanında bulunan arkadaşı E.Z'nin yapılan GBT sorgulamasında şahısların aranmadığı tespit edildi.

Otomobil sürücüsü A.Y’ye toplam 7185 TL, Ruhsat sahibine ise 2018 TL para cezası kesildiği öğrenilirken her iki şüphelinin ifade işlemlerinin ardından serbest kaldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi