Aile içerisinde çıkan tartışma da kan aktı. Öz babasını ve kardeşini ruhsatsız pompalı tüfekle ağır yaralayan zanlı, Şehitler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kahvede okey oyunu oynarken, kıskıvrak yakalandı
SOKAK ORTASINDA DEHŞET SAÇTI!
Torbalı’da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Son dönemde asayiş olaylarının artış gösterdiği Çaybaşı Mahallesi’nde alkollü olduğu öğrenilen bir adam, öz babasını ve kardeşini pompalı tüfekle yaralayarak, kayıplara karıştı. Edinilen bilgilere göre, Çaybaşı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde ikamet eden 43 yaşındaki Ali B., sürekli ailesiyle sorun yaşıyordu. Alkol kullanması nedeniyle sürekli ailesinin tepki gösterdiği Ali B., bugün deyim yerindeyse dehşet saçtı. İlk olarak sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle babası 60 yaşındaki Nizamettin B. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından öfkesine hakim olamayan Ali B., babasının sırtına kürek ile vurdu. Olayın ardından sırtından yaralanan Nizamettin B., hastaneye gitmeye gerek duymadı.
“POMPALI TÜFEK İLE ÖZ BABASINI VE KARDEŞİNİ AĞIR YARALADI”
Geçtiğimiz akşam saat 19.00 sıralarında tekrar eve gelen alkol bağımlısı Ali B., tekrar ailesiyle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kontrolünü kaybeden Ali B., evin oturma odası bölümüne giderek, ele geçirdiği ruhsatsız pompalı tüfek ile babası Nizamettin B.’ye ateş etti. Saçmaların hedefi olan babası Nizamettin B.’nin kanlar içerisinde yere yığıldığını gören Hüseyin B., ağabeyinin elindeki pompalı tüfeği almak istedi. Alkolün etkisi altında olduğu öğrenilen Ali B., bu kez de öz kardeşine ateş etti. Kanlar içerisinde yere yığılan Hüseyin B. ve Nizamettin B.’nin yardımına komşuları yetişti. Bağrışmaların ardından paniğe kapılan Ali B., olay yerinden kaçarak, izini kaybettirdi.
“KAHVEDE OYUN OYNARKEN YAKALANDI”
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil ve polis ekipleri gönderildi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Nizamettin B. ve oğlu Hüseyin B., tedavi altına alındı. Burada yapılan tetkiklerde hayati tehlikesi bulunan Nizamettin B., İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hastane önüne akın eden aile yakınları sinir krizi geçirdi. Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren Hüseyin B.’nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, her yerde aradığı zanlı Ali B.’yi Şehitler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir kahvehanede okey oynarken kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınarak, Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı Ali B, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Editör: Haber Merkezi