HABER: DİLEK AYVALI
Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, 155 ihbar hattını arayan bir vatandaş Fatih Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda 3 kişinin tartıştığını, taraflarda silah ve bıçak olabileceğini bildirdi.
Bunun üzerine olay yerini çembere alan asayiş ekipleri olay yerinde şüpheli B.D. isimli şahsı yakalayarak Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Ekipler olay yerinde yaptıkları geniş arama-tarama faaliyetleri sonucunda yere atılı bir vaziyette olayda kullanılabileceği değerlendirilen 1 adet 7x65 mm çapında Zigana marka tabanca, bir adet şarjör ve 3 adet 7x65 mm çaplı dolu fişek elde etti.
Silah ve fişekler incelenmek üzere el konulurken olayın taraflarından E.Y. isimli şahsın alınan ifadesiyle soruşturma genişletildi ve olayın taraflarından olan A.K. isimli şüpheli şahsın da yakalama çalışmalarına başlandığı öğrenildi.
Olayda E.Y. isimli şahsın A.K. ve B.D. tarafından silah zoru ile bir otomobile bindirilmek istendiği ve E.Y.’nin kaçtığı ve daha sonra yakalanarak emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi