Tire’de Doğukan Bayram adlı 18 yaşındaki genç, bir arkadaşının daha önceden karıştığı motosiklet kazasında meydana gelen hasar yüzünden kaynaklanan alacak verecek meselesi yüzünden zanlı H.A tarafından Tire Mezarlığıyakınlarında tabancayla vurularak öldürüldü.
155’ten trafik kazası ihbarı alan polis ekipleri ise Gökçen Efe caddesine gittiklerinde sürpriz bir şekilde cinayetle karşılaştı.
İzmir’in Tire ilçesinde, tarafların alacak verecek meselesi kanlı bitti. Doğukan Bayram adlı 18 yaşındaki genç, bir arkadaşının daha önceden karıştığı motosiklet kazasında meydana gelen hasar yüzünden kaynaklanan alacak verecek meselesi yüzünden zanlı H.A (19) tarafından Tire Mezarlığı yakınlarında akşam saatlerinde tabancayla vurularak öldürüldü. Vatandaşların, Gökçen caddesinde, bir gencin yol ortasında devrilen motosikletin yanında hareketsiz yattığını 155 Polis İmdat telefonuna bildirmesiyle olay yerine gelen trafik ekipleri büyük bir sürprizle karşılaştı. Ekipler, yerde cansız şekilde yatan genç adamın trafik kazası geçirmediğini kısa sürede cinayete kurban gittiğini belirledi.
ZANLI FİRAR ETTİ
İddiaya göre, cinayete kurban giden Doğukan Bayram’ın bir arkadaşının, zanlı H.A (19) ile aralarında önceden yaşanan motosiklet kazasında meydana gelen hasar yüzünden alacak verecek meselesi yaşanıyordu. Taraflar, önceki akşam yanlarındaki arkadaşları ile birlikte Mezarlık yakınlarındaki Gökçen Efe caddesinde bir araya gelerek uzlaşmak istedi. Ancak yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir anda sinirlenen zanlı H.A silahına davrandı. Zanlının, 9 mm’lik tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan genç adam boynuna ve göğsüne isabet eden iki kurşunla olay yerinde can verdi. Zanlı, H.A ise cinayet silahıyla birlikte gece karanlığında kayıplara karıştı. Olay yerine gelen gencin yakınları sinir krizleri geçirdi. Firar eden zanlının yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. Bayram’ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Editör: Haber Merkezi