Tire-Gökçen karayolunda önceki gün gündüz saatlerinde, iki aracın karşılıklı çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazası şans eseri hafif yaralanmalarla atlatıldı. Dikkatsizlik ve aşırı hızın sebep olduğu kazaya karışan her iki araçta da ciddi şekilde hasar oluştu.

Sık sık kazaların meydana geldiği karayollarından biri olan Tire-Gökçen karayolunda önceki gün yine tehlikeli bir trafik kazası yaşandı. Gündüz saat 14:20 sıralarında, Işıklı kırsal mahallesi sınırları içerisinde meydana gelen trafik kazasında, karşılıklı ilerleyen bir otomobil ile bir kamyonet feci şekilde çarpıştı.

SÜRÜCÜLER HAFİF YARALANDI

Edinilen bilgilere göre kaza şu şekilde meydana geldi: Tuncay Güreli (56) yönetimindeki, Tire istikametinden Ödemiş istikametine doğru ilerlemekte olan “35 AB 2812” plakalı kamyonet ile Muzaffer Özgür Şenoyar (38) yönetimindeki, Ödemiş istikametinden Tire istikametine doğru ilerlemekte olan otomobil, Işıklı köyü civarında, muhtemelen dikkatsizlik ve aşırı hız sebebiyle şiddetli şekilde çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Şenoyar çok hafif sıyrıklar alırken, kamyonet sürücüsü ise otomobil sürücüsüne göre biraz daha önem arz eden şekilde yaralandı. Olay yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alan  İlçe Jandarma Trafik Timleri, kaza ile ilgili olarak rapor tuttu. Hastaneye kaldırılan sürücülerin hayati anlamda tehlike içeren bir sıkıntılarının olmadığı tespit edildi. Ayakta tedavi edilen sürücüler, taburcu edildi.

Haber: Haber Tire

Editör: Haber Merkezi