Ödemiş’in Atatürk Mahallesi Atatürk Caddesinde kontrolden çıkan aracın orta refüjü aşarak, karşı yönden gelen otomobile çarpması sonucu, bir kişi hafif yaralandı.  

07 TB 262 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, orta refüjü geçerek karşı yönden gelen G.K. yönetimindeki 35 p 1362 plakalı otomobille çarpıştı. Dün akşam saat 21:00 sıralarında Ödemiş’in merkezinde bulunan Çağrı Merkezi önünde meydana gelen kazada 35 p 1362 otomobil sürücüsü G.K. yaralandı. Yaklaşık yarım metrelik refüjü aşan araç, park halindeki 35 AB 1314 plakalı kamyonette de maddi hasar meydana gelmesine neden oldu.

Emniyet yetkilileri Atatürk Caddesi’nin her iki yol güzergahını da araç trafiğine kapatarak, güvenlik önlemlerini aldılar. Araçların kaldırılıp yolun tekrar trafiğe açılması yaklaşık 2 saat sürdü. Kazaya neden olan 07 TB 262 plakalı araç sürücüsü, gerekli idari işlemlerin gerçekleştirilmesi ve ifadesinin alınması için karakola götürülürken, yaralı G.K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 



Editör: Haber Merkezi