HABER: DİLEK AYVALI
Tire Dört Eylül Okulu önünde bulunan kavşakta meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada otomobillerden birinin sürücüsü olan bayan yaralandı. Kazanın ders saatinde olması, çevrede yaşayan vatandaşları ve öğrenci velilerini derinden rahatlattı.

Tire ilçe merkezinde Dört Eylül Mahallesinde aynı bahçe içerisinde bulunan Dört Eylül İlkokulu ve Dört Eylül Ortaokulunun önündeki Gültekin Başargan ve Fatih caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı.

Bayan sürücü yaralandı
Fatih Caddesi üzerinde harekat halindeki Ebru Öter yönetimindeki “34 AER 173” plakalı otomobil, Gültekin Başargan Caddesi üzerinde hareket halinde olan ve Cumhuriyet Meydanı yönüne doğru ilerlemekte olan Ali Karadeniz yönetimindeki “35 GA 447” plakalı özel şirkete ait otomobil kavşakta çarpıştı. Dikkatsizlik ve hızın sebep olduğu kazaya karışan araçlardan biri çarpışmanın etkisi ile yol kenarında park halinde bulunan “35 YND 81” plakalı otomobile çarptı.

İki aracın çarpıştığı, üç aracın büyük hasar gördüğü kazada, bayan sürücü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücü Tire Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olay yerinde güvenlik önlemlerini alan trafik polisleri kazayla ilgili olarak rapor tuttu.

Editör: Haber Merkezi