Haber: Tolga KIZGIN
Ödemiş Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kullanıcılarına ve satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, toplam 23 adet hap, bir miktar esrar ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde emniyet güçleri tarafından takip edilen F.T. S.Ç. ve N.K., Ödemiş’in Köprübaşı mevkiinde durdurulmak istendi. Ancak 'Dur' ihtarına uymayan şüpheliler, araçla kaçmaya başladı. Uzun süren kovalamacanın ardından şahıslar, Millet Caddesi’nde yakalandı.
Şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan aramada, 6 adet extacy hap ele geçirildi. Sorgularının devamında şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucu, 17 adet hap, bir miktar esrar ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Ödemiş Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, "Halkın huzuru ve refahı için emniyet güçlerimizle gece gündüz, kanunsuz tüm oluşumları def etmek için çalışıyoruz. Yapılan çalışmalarda bizlerin en büyük destekçisi duyarlı Ödemişli vatandaşlardır. Vatandaştan kopuk çalışmalar,  güvenlik anlamında da olsa başarıya ulaşamaz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi