Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler uyuşturucuya karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon sonucunda zehir tacirlerine büyük bir darbe indirildi.
Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Alabaş mevkiinde 1359 kg kubar esrar ele geçirdi.
Bu operasyon sonrasında Ödemiş'te jandarma ekipleri tarafından son üç gün içinde yapılan operasyonlar sonucunda toplam 1400 kilo kubar esrar maddesi ele geçirilmiş oldu.
Ödemiş ilçesinde gerçekleştirilen son yılların en büyük narkotik operasyonunda ele geçirilen 1400 kiloluk kubar esrar maddesinin rekor düzeyde olduğu bildirildi.
Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı'nın son 3 gün içinde başarılı bir şekilde yürüttüğü yasa dışı kubar esrar yetiştiriciliği ile ilgili olarak yapılan operasyonlarda ilk olarak Yeniköy Küskürt mevkiinde 45 kg kubar esrar ile 1200 kök hint keneviri ele geçirmişti. Bu operasyonlarda ele geçirilen narkotik maddelerin piyasa değerinin yaklaşık 4 milyon TL’yi bulabileceği ifade ediliyor.
Daha sonrasında ise Alabaş mevkiinde düzenlenen operasyonda ise 1359 kilo kubar esrar bulundu. Operasyonu genişleten jandarma ekipleri olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen N.V.(51) ile M.K. (30) adlı şahısları yakalayarak gözaltına aldı.
Editör: Haber Merkezi