Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler yaklaşık 100 gram esrar maddesi ile 22 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Üç Eylül Mahallesi Demiryolu Caddesi üzerinde devriye gezen ekipler daha önce de esrar maddesi satmak suçundan sabıkası bulunan M.Y. isimli şahsın evinin önünden geçerken 3 kişinin oturduğunu fark ederek yanlarına gitti. Devriye ekiplerin kendilerine doğru geldiğini gören M.Y. elindeki poşeti evin önünde bulunan darı tarlasına doğru fırlattı.
M.Y.’nin elindeki poşeti darı tarlasının içine attığı gören ekipler, M.Y. ile birlikte oturan diğer iki şahsı da olay yerinde bekleterek olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesi üzerine poşet içerisine bakıldığında başka bir siyah poşet içerisine konmuş, hepsi aynı kitap yaprağına sarılı, her biri 3-4 gram ağırlığında 32 paket esrar maddesi bulundu. Esrar maddeleriyle birlikte emniyete getirilen M.Y., A.K., ve İ.A. kendilerine yapılan suçlamaları kabul etmediler. Daha sonra A.K. ve İ.A.’nın da evinde yapılan aramalarda 22 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak şahıslar gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ödemiş Cezaevi’ne gönderildiler.
Editör: Haber Merkezi