Kiraz ilçesine bağlı Karaburç köyünde kahvehane işleten 35 yaşındaki Ender Er, henüz bilinmeyen bir nedenle kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle iki el ateş edilip, öldürüldü.
Jandarma, evli ve iki çocuk babası olan Er'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlattı.
Olay, Kiraz ilçesine bağlı Solaklar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Karaburç köyünde yaşayan Ender Er, sahibi olduğu kahvehaneyi kapatıp, kendisini bekleyen, henüz plakası belirlenemeyen beyaz renkli bir otomobile binip Solaklar köyüne doğru yola çıktı. Yaklaşık beş kilometre uzaklıktaki köye giden evli ve iki çocuk babası Er, iddiaya göre, otomobilde bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle iki kez ateş edilen Er'in göğsüne de saçmalar isabet etti. Ender Er, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Silah sesleri üzerine olay yerine gelen köylüler, otomobilin hızla uzaklaştığını görüp jandarmaya bildirdi. Jandarma otomobilin peşine düştü ancak yapılan aramalara rağmen bir sonuç elde edilemedi. Er'in cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: Haber Merkezi