HABER MERKEZİ

Olay, Kaçar’ın akrabalarıyla birlikte yaşadığı Tire’nin Ketenci Mahallesi, İbni Melek Caddesi, No 45, Birlik Apartmanı, 14 numaralı dairede meydana geldi.

İddiaya göre, eşiyle bir süredir ayrı yaşayan ve çocuklarıyla da arası bozuk olduğu öne sürülen talihsiz kadın, aynı daireyi paylaştığı akrabalarının tatilde olmasını fırsat bildi. Son zamanlarda içine kapalı tavırlar sergileyen Kaçar, önceki akşam eline geçirdiği ipi elbise dolabının üst kulpuna bağlayarak hayatına son verdi. Kaçar, intihar etmeden kısa süre önce işyerinden bir bayan arkadaşına telefon mesajı göndererek, “hakkını helal et” dedi. Mesajı alan arkadaşı ise endişe içinde hemen talihsiz kadını armasına rağmen telefonu açan olmadı. İhbar üzerine harekete geçen Tire polisi, Kaçar’ın yaşadığı dairenin kapısını çalmasına rağmen kapı açılmadı. Bunun üzerine kapıyı kırarak içeriye giren polisler korkunç manzara ile karşılaştı.

Sivas nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen talihsiz kadının cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, esrarengiz intihar ile ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi