Ödemiş ilçesinde bir birahanede çıkan kavga sonunda 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Adnan Menderes Bulvarı’nda bir birahanede salı gecesi 22.30 sıralarında meydana gelen olayda işyeri sahibi İ. S. (28) ile birahaneye gelen müşteriler Ali Candan (29) ve Yaşar Güvenç (27) arasında, belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle işyeri sahibi İ.S., Ali Candan ve Yaşar Güvenç’i bıçakla yaraladı. Bıçakla ağır yaralanan Candan ve Güvenç ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Burada yapılan ilk müdahalede durumları ağır olduğu belirlenen yaralılardan Yaşar Güvenç İzmir Tepecik Göğüs Hastanesi’ne, Ali Candan ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi ve burada ameliyata alındı. Candan’ın yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Yaralılardan Yaşar Güvenç ambulansla İzmir’e sevk edilirken yolda hayatını kaybetti ve cesedi Ödemiş Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Olayın faili olduğu iddia edilen İ.S. İse Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi