HABER: DİLEK AYVALI
Bayındır-Ödemiş karayolunda meydana gelen feci trafik kazasında bir beton mikseri ile bir otomobil çarpıştı. Kaza saat 13.40 sıralarında meydana geldi. Bayındır’ın Pınarlı köyü kavşağı yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında otomobilde bulunan aynı aileden iki kişi olay yerinde hayatını kaybederken, iki kişi de ağır yaralandı.

Otomobil tanınmaz hale geldi
Edinilen bilgilere ve iddialara göre kaza şu şekilde meydana geldi, Ödemiş istikametinden Tire yönüne doğru ilerlemekte olan Bekir Uzundal yönetimindeki 35 YNB 99 plakalı beton mikseri ile Bayındır istikametinden Ödemiş istikametine doğru gitmekte olan Muhammed Sıddık Yazıcıer yönetimindeki 35 TIV 58 plakalı otomobil Pınarlı köyü kavşağında çarpıştı.

Bir aile dağıldı
Kazada otomobil sürücüsü Muhammed Sıddık Yazıcıer (51) ile eşi Filiz Yazıcıer (46) hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan çocukları Muhammed Emin Yazıcıer (15) ile Enes Yazıcıer (12) ise ağır yaralandı. Yaralı çocuklar ambulanslarla Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından, hayati tehlikeleri devam eden  Enes Yazıcıer helikopter ambulansla kardeşi Muhammed Emin ise kara ambulansı ile İzmir’deki hastanelere sevk edildi.

Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Yazıcıer çiftinin cesetleri de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Soruşturma başlatan jandarma, kazanın ardından beton mikserinin sürücüsü Bekir Uzundal'ı gözaltına aldı.



Editör: Haber Merkezi