Kadınla erkek ilişki yaşamaya başlarlar. İlişkinin  ilk günlerinde erkek kadını sık sık arar (tam tersi de olabilir siz kendinize göre oyuncuları değiştirebilirsiniz).  Kadın bu durumdan beslenmeye başlar. Erkeğin jestleri, itlifatları, kadını el üstünde tutması, ona zaman ayırması kadındaki değersizlik duygusunu onardığı için kordonlar kolayca oluşmaya başlar.  Kadının yaşamında değer duygusunu arttırabileceği başka alanı yoksa bu enerjisel beslenmeye bağımlılık yaratır. Bu durumun diğer bağımlılıklardan hiç bir farkı yoktur. İlerleyen günlerde erkeğin ilgisi normale dönmeye ya da azalmaya başlayınca (bu ilişkinin doğasında vardır) kadında bir mutsuzluk hali başlar. İlişkinin şekli değiştiği için endişelinir, panikler ve üzülür. Kadın elinde telefon, sürekli bir görüşme, mesaj bekler. Aranmadığında ne olduğunu bilmediği için acı çekmeye başlar. Her sabah uyandığında ilk aklına gelen ve gece yattığında en son düşündüğü şey bu durum olur. İşte tam bu esnada enerjisel beslenme yön değiştirir. Kadının enerjisi çekilirken erkeğinki yükselir. Kadının işleri bozulurken erkeğin işi yoluna girer hatta kadın fakirleşirken erkek zenginleşir. Çünkü kadının eterik bedenindeki tüm olumlu enerjiler erkeğe geçmiştir. Bir erkeğin kadının enerjisini emmesi için onu duygusal bir beklentiye sokup sözlerini tutmaması yeterlidir. Artık erkek, kadının enerjisinden beslenir hale gelmiştir.
(Aslında birbirimizi eterik olarak beslemek iyi bir şeydir. Sevgi kanalıyla olur. Bu maneviyatımızı çoğaltır ve özgüvenimizi arttırır. Bize konu olan kısmı ise 'enerji vampirliği' kısmıdır ki bu da negatif duygularla olur )
Sonra bu durum kadının iyice canına tak eder ve ilişkiyi bitirir, akışı keser. Erkekte bir boşluk duygusu oluşur, düşünmeye başlar. “Hayatımda eksik olan ne?” Ve o an anlar ki hayatındaki kadın artık onu arayıp sormuyordur. Hemen telefona sarılır sadece kendini hatırlatır ya da özür dileyip barışmayı ister. İlişkiye yeniden başanır. Bir süre sonra her şey tekrar başa döner. Erkek aslında bilinç olarak bir 'aşk vampiri' olduğunun farkında değildir. İlginin kesilmesiyle beslendiği kanalın kesildiğini anlamaz yine de karşı tarafın ruhsal ve duygusal çöküşüne aldırmadan kendini iyi hissedebilmek için 'aşk vampirliğine' devam eder ve şöyle der “Seni sevmesem döner miyim?”, “ Seni istemesem çoktan gitmiştim, beni tutan ne?” Doğrusu şudur: “Senin beni yaşam enerjinle beslemeni seviyorum”, “Aslında seni değil enerjini seviyorum ve onu kaybetmekten ödüm kopuyor”. İşte korkutuğunuz başınıza gelmiştir. Bir kez daha ilişkide başarısız olunmuştur. 
Bu gibi durumlarda ilişkiyi bitirmekte bir işe yaramaz. Eterik kordonların oluşumu düşünceyle oluşabilecek kadar kolaydır. Bu duruma son vermenizin en kolay yolu odağınızı değiştirmektir (kendinize bir uğraş bulmaktır). Açılan kalbi kapamak insana en acı veren şeylerden biridir bu yüzden başta kolay olmayacaktır. Baktığınız ve yaptığınız her şey size onu hatırlatacak, yaptığı her atak sizin yeniden umutlanmanıza sebep olacaktır. Bu durumda bir uzmandan destek alabilir ya da kendi çabanızla da akışı kesebilirsiniz. Eğer onun aslında sizi değil de 'onu beslediğiniz enerjiyi' sevdiği gerçeği ile yüzleşirseniz bu akışı kesmek için ilk adımı atmış olursunuz. İkinci adımda cinsel birlikteliği kesmelisiniz. Bu kordonlar cinsel ilişki sırasında da kolayca kurulur ve  her ilişki sonrası kuvvetlenir. Sevgi olarak kuvvetleniyorsa elbette şahane ama konumuzdaki gibi aşk vampirlerini besliyorsa derhal buna da son verip ikinci adımı atmalısınız. Ve sırasıyla her ne kadar kolay olmasada kendinizi kandırmaktan vazgeçip her türlü iletişimi kesmelisiniz. En önemlisi kendinizi sevmeli ve ne kadar değerli olduğunuzu keşfetmelisiniz. Ona bir şans verdiniz, olmadı ikinciyi de verdiniz, hiç kimse üçünkü kez aynı hatayı yapacak kadar aptal değildir. Karşınızdaki davranışlarından vazgeçmiyorsa bunun tek sebebi bu durumdan hoşnut oluşudur. Eğer bir gün beklentiler yaratmaktan vazgeçmeyi ve kendi merkezinizde kalmayı öğrenirseniz sistem sizin için bekleyen adamı / kadını karışınıza çıkarır. (.... devam edecek)
Sevgi ve huzurla...
 Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız. 
Telefon: 0.534. 628 72 27
Facebook: 8/9 Kişisel Gelişim Merkezi – Ayşen Akbulut